Z oryginału czy z Wulgaty? : podstawa polskich tłumaczeń Biblii : problematyka badawcza i metodologia / Rajmund Pietkiewicz. - Pietkiewicz, Rajmund (1970- ).
Keywords: Polish translations of the Bible, the basis of the translation of the Bible.