[Afisz. Incipit] Obwieszczenie wojewody gdańskiego z dnia 5 grudnia 1947 roku w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybołówstwa / B. Podhorski-Piotrowski. - Podhorski-Piotrowski, B. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia.