[Afisz. Incipit] Obwieszczenie wojewody gdańskiego z dnia 5 grudnia 1947 roku w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybołówstwa - Podhorski-Piotrowski, B. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia.
Keywords: Połowy -- prawo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.