Viertes und letztes Symphonie-Konzert : (im Abonnement) des Stadttheater-Orchesters. ([s.n.], 1911)
Program koncertu, który odbył się w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) w Gdańsku 20 marca 1911 r.