Viertes und letztes Symphonie-Konzert : (im Abonnement) des Stadttheater-Orchesters. (Danzig : [s.n.], 1911)
Program koncertu, który odbył się w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) w Gdańsku 20 marca 1911 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła