[Afisz. Incipit:] Komórka Polskiej Partii Robotniczej w Wielkiej Wsi urządza dnia, 7 kwietnia 1947 r. ... w salach "Domu Rybaka" w Wielkiej Wsi Wielką Zabawę Taneczną. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie.