580 obrazów Zbigniewa Karpińskiego - Kostowski, Jakub (1958-2006). (2001)
Tekst przy okazji wystawy Zbigniewa Karpińskiego przygot. w październiku 2001 w Muzeum Narodowym we Wrocławiu.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera rysunki.
Keywords: Karpiński, Zbigniew -- (1920-1996) -- krytyka i interpretacja; Karpiński, Zbigniew -- (1920-1996) -- tematy, motywy