Désambiguïsation des sens du prédicat adjectival "farouche" dans le cadre d'une approche orientée objets - Hrabia, Michał (2011)
Słowa kluczowe: object classes, object-oriented approach, disambiguating, automatic translation.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 166-167.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Język francuski -- tłumaczenie na język polski