[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko lalkowe dla młodzieży od lat 11 i dorosłych Arirang (według ludowej bajki koreańskiej) / Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Natalia Gołębska, inscenizacja: Natalia Gołębska i Ali Bunsch, scenografia: Ali Bunsch, muzyka: Jerzy Dobrzański.