Ulica Mariacka, portal i przedproże domu nr 36 [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia zachowany portal i przedproże kamienicy nr 36 przy ul. Mariackiej, 1951 r.