Ex Libris włodzimierza borkowskiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1960)
Figury geometryczne, u dołu napis: Ex Libris włodzimierza borkowskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.