Aegidius Strauch Wittebergensis S.S. Theologiae Doctor Prof. P. Pastor Et Rector Gymnasii Gedanensis. / Elias Hainzelmann. - Hainzelmann, Elias (1640-1693) (1682)
Przedstawia portret w popiersiu gdańskiego pastora Aegidiusa Straucha.