[Afisz teatralny. Incipit:] Nediałko Jordanow - Czy ma Pan ogień? / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1978)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 10.11.1978 r. w Gdyni w ramach Dni Bułgarskiej Dramaturgii i Teatru w Polsce. Reżyseria Jerzy Sopoćko, scenografia Andrzej Czeczot.