Ex Libris Leszka Madejczyka / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1961)
Kaczka stojąca na stosie książek, obok popiersie kobiece, w głębi obraz z widokiem ruin zamku, napis: Ex Libris Leszka Madejczyka.