Koncert symfoniczny w ramach miesiąca pogłębiania przyjaźni polsko-radzieckiej. - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1951)
Afisz inf. o koncercie wyk. Z. Latoszewski i E. Kossowski 9-10 list. 1951 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.