Wnętrze kościoła N. M. Panny w Gdańsku - widok na ołtarz główny oraz ołtarz z Najświętszym Sakramentem / JB. - Borowski, Jan (1890-1966) (1959)
Przedstawia wnętrze kościoła Najświętszej Marii Panny w Gdańsku.