Gdynia. Stocznia kutrów rybackich - Rolicz, Stanisław (1913-1997). (Gdynia : [nakładem własnym autora], 1947)
Przedstawia trzy drewniane kutry rybackie na brzegu.
U dołu w polu kompozycji tytuł, sygnatura autora, miejsce powstania i data.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy