[Afisz. Incipit] Mecz piłki nożnej o mistrzostwo klasy A Stal Gdańsk - Związkowiec Gdynia ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o meczu 22.10.1950 r. na Stadionie Miejskim w Gdyni, gdzie odbył się również przedmecz pomiędzy Spójnią Wybrzeże a Związkowcem Gdynia.