Ex Libris Klaus Rödel [Ullrich Bewersdorff]. - Bewersdorff, Ullrich (1920-2008) (1969)
Na tle promienistego słońca i kwiatów półpostać nagiej dziewczyny, napis u góry z lewej strony: Ex Libris, u dołu z prawej strony: Klaus Rödel. Pod kompoz. ołowkiem sygn. aut.