Ex Libris Klaus Rödel - Bewersdorff, Ullrich (1920-2008).; Rödel, Klaus (1940- ). ([S.l., 1969)
Na tle promienistego słońca i kwiatów półpostać nagiej dziewczyny, napis u góry z lewej strony: Ex Libris, u dołu z prawej strony: Klaus Rödel. Pod kompoz. ołowkiem sygn. aut.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 17.03.2016
Keywords: Ekslibrisy -- 20 w