[Elektrownia wodna w Żarnowcu] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę generatora w elektrowni wodnej w Żarnowcu, ok. 1979.