Szlaki kulinarne jako czynnik promocji regionu = Culinary trails as a factor of regional promotion / Izabela Cichocka, Jan Krupa. - Cichocka, Izabela
Zakres i treść: szlak kulinarny, promocja regionu, produkt tradycyjny, województwo podkarpackie.