Szlaki kulinarne jako czynnik promocji regionu = Culinary trails as a factor of regional promotion - Cichocka, Izabela; Krupa, Jan. (2018)
Zakres i treść: szlak kulinarny, promocja regionu, produkt tradycyjny, województwo podkarpackie.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronach 102-103.
Streszczenie angielskie i polskie.