Status Et Expositio Controversiarum, Occasione Hæreditatis Behmianæ Intra Quadraginta Novem Annos Subortarum Inprimis Vero Postulatorum Johannis Rhetii Ejusq[ue] Successorum, Nec Non Litis Eapropter Civitati Gedanensi Motæ Juncta Deductione Qvod Rhetius Caput Modernorum Prætendentium, Michaelem Behmium, Cujus Hæreditatem Petiit, Nullo Unqvam Cognationis Gradu Attigerit : Nec Minus, Qvod, Posito, Non Concesso, Rhetium Ejusqve Successo Res Esse Cognatos Michaelis Behmii, Tamen Nec Illis, Nec Cuicunqve Alii, Ulla Propter Extraditam Hæreditatem Behmianam Contra Magistratum Gedanensem De Jure Competat Actio. - Rhetz, Johann (16..-16..) (Typis Thomæ Johannis Schreiber, Senatus & Athenæi Typographi, 1726)
Dotyczy sporu między Johannem Rhetzem a Michaelem Behmem.