[Afisz. Incipit] Polski Klub Morski w Elblągu urządza ... w lokalu M.K.S. "Olympia" - Dolinka, Moniuszki 11 Zabawę Ogrodową ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 7.09.1947 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.