[Afisz. Incipit] W dniu 8 czerwca 1952 r. o godz. 13-tej odbędą się powiatowe elminacje zespołów artystycznych ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o eliminacjach zespołów artystycznych w malborskim Domu Kultury.