[Afisz. Incipit] W dniu 8 czerwca 1952 r. o godz. 13-tej odbędą się powiatowe elminacje zespołów artystycznych ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o eliminacjach zespołów artystycznych w malborskim Domu Kultury.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.