[Afisz. Incipit:] Związek Walki Młodych w Gdyni organizuje dla młodzieży ... bezpłatne kursy uzupełniające z zakresu 7-miu klas szkoły powszechnej. ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o kursach.