[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację Oddział w Słupsku urządza w sobotę 10 sierpnia 1946 roku, o godz. 20-tej zabawę taneczną ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz dotyczący imprezy w lokalu "Colosseum". Dochód z wydarzenia przeznaczony na wdowy i sieroty po poległych partyzantach.
Keywords: Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Afisze -- 1945-1990.