Ex Libris Dr. Anna Lerperger - Kotrba, Emil (1912-1983).; Lerperger, Anna (1902-1979). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1958)
Centaur z lirą w ręku, napis u góry: Ex Libris u dołu: Dr. Anna Lerperger. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w; Ekslibrisy lekarzy