Encyklopedia PWN. [Dysk] 1-3 red. nacz. publikacji encyklopedycznych i multimedialnych Maciej Krzywda-Pogorzelski ; zespół redakcyjny: Wojciech Baturo [et al.]. (Wydaw. Naukowe PWN, 2003)
Zawiera zaktualizowane i uzupełnione zasoby "Nowej encyklopedii powszechnej PWN" wzbogacone o multimedia, interakcje oraz odnowiony "Atlas geograficzny" i "Galerię".