Encyklopedia PWN. [Dysk] 1-3 - Krzywda-Pogorzelski, Maciej; Baturo, Wojciech; Wydawnictwo Naukowe PWN. (Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2003)
Zawiera zaktualizowane i uzupełnione zasoby "Nowej encyklopedii powszechnej PWN" wzbogacone o multimedia, interakcje oraz odnowiony "Atlas geograficzny" i "Galerię".
Tyt. z ekranu tytułowego.
Oznaczenie wyd. z etykiety na dysku.
Wymagania systemowe: Komputer PC; Pentium 166 MHz MMX; RAM 32 MB; Windows 95 PL, ME PL, XP PL; karta graficzna SVGA 1 MB, 800x600, 65 tys. kolorów; karta dźwiękowa 250 MB HDD.
Keywords: Encyklopedie elektroniczne