[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie ustawy z dnia 9.IV.1938 r. ... zarządzam: rejestrację wszystkich mężczyzn urodzonych w roku 1930 ... / Czupryniak Fr. - Czupryniak, Franciszek ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią zarządzenia z 20.08.1947 r.