[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie ustawy z dnia 9.IV.1938 r. ... zarządzam: rejestrację wszystkich mężczyzn urodzonych w roku 1930 ... - Czupryniak, Franciszek (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią zarządzenia z 20.08.1947 r.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.