Księgozbiór Familii Staniewiczów MCMXC W. - Łuczak, Wojciech (1946- ). (1990)
Tarcza z herbem Gozdawa oparta o korzenie pnia drzewa, po bokach leżą księgi, które przeszywa rój ostrzy. U góry napis: Księgozbiór, pod wyobrażeniem napis: Familii Staniewiczów MCMXC. W obrębie kompoz. sygn. aut. i rok cyframi rzymskimi.