Księgozbiór Familii Staniewiczów MCMXC - Łuczak, Wojciech (1946- ).; Staniewicz, Leon Sylwester (1941- ).; Staniewicz, Krystyna (1945- ). ([Inowrocław], 1990)
Tarcza z herbem Gozdawa oparta o korzenie pnia drzewa, po bokach leżą księgi, które przeszywa rój ostrzy. U góry napis: Księgozbiór, pod wyobrażeniem napis: Familii Staniewiczów MCMXC. W obrębie kompoz. sygn. aut. i rok cyframi rzymskimi.
Miejsce wyd. wg działalności aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem sygn. aut. i rok.