[Afisz. Incipit] Wielki koncert w 5-lecie działalności Państwowej Filharmonii Bałtyckiej ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o koncercie 27-28.10.1950 r.
Keywords: Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.