Wiec na Długim Targu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia pokojowy wiec z okazji rocznicy wybuchu II wojny Światowej na Długim Targu w Gdańsku, na trybunach generał Jaruzelski, Edward Gierek i władze Gdańska, 01. 09. 1979 rok.