Zarządzanie bezpieczeństwem informacji w bibliotece akademickiej w świetle wymagań norm ISO 9001:2008 i ISO/IEC 27001:2005 / Jacek Marek Radwan. - Radwan, Jacek Marek (1958- ).
Zakres i treść: zagrożenia związane z bezpieczeństwem wiedzy i informacji w bibliotece, planowanie, działanie, doskonalenie zarządzania informacją w bibliotece w świetle wymagań normy ISO 9001:2008 i 27001:2005.