Kamieniczki przy ulicy Piwnej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia kamienice przy ulicu Piwnej w Gdańsku, widok w kierunku Zbrojowni, 1979 r.