Ex Libris Anny Szymańskiej / A. Sołtan. - Sołtan, Aleksander (1903-1994) (1962)
Przedstawia otwartą książkę, obok niej gałązkę i siedzącą wiewiórkę, napis u góry Ex Libris, u dołu Anny Szymańskiej. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., technika graf. i data.