Lietuvos nepriklausomybės akto signatari teisininkai / Antanas Šenavičius ; Lietuvos Teisės Akademija. - Šenavičius, Antanas (Lietuvos Teisės Akademija, 1998)
Zawiera biogramy niektórych sygnatariuszy.