[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Inspektorat Szkolny w Słupsku ogłasza zapisy do 3-letniej powszechnej szkoły wieczorowej ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach do szkoły wieczorowej w Słupsku, 1946 rok.