Usuwanie i wywożenie gruzów z przed (!) kościoła N. P. Maryi III [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1947)
Przedstawia prace przy usuwaniu zrujnowanych kamienic po płd. stronie Kościoła Mariackiego, widok od strony ul. Chlebnickiej, 1947 r.