Die Paraffin-Behandlung und ihre Entwickelung / Institut für Paraffin-Therapie. (s.n., 1928)
Ulotka reklamująca terapię woskiem w gdańskim, przedwojennym Institut für Paraffin-Therapie Langer Markt 33/34 (Długi Targ).