Danzig Beischläge in der Frauengasse. - Kelting Gertrud Foto-Verlag. (Danzig : Verlag G. Kelting, 1935)
Przedstawia ul. Mariacką w Gdańsku, ujęcie w kierunku Bramy Mariackiej, ok. 1935 r.
Data wg działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe