Jean Genet - Pokojówki - Olechnowicz, Joanna; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1997)
Plakat przedstawienia z 1997 r. Na plakacie trzy czarne postacie kobiet.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.