Dem hochw. Br. C. H. Voeltz zu seiner fünfundzwanzigjährigen maurerischen Jubelfeier : am 9. April 1859 in der zur Einigkeit im Or. von Danzig. ([Gdańsk : s.n., 1859)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Jedność.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty