Dzień Spółdzielczości : pod hasłem: Spółdzielczość współtwórcą i współbudowniczym Państwa Ludowego. (Tczew : [s.n.], 1948)
Afisz z programem ochodów 3.07.1948 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła