C. W. Bieling - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960). (Amsterdam : Drukkerijen vh Ellerman Harms, 1951)
Artystyczna nalepka do zaklejania listu.
Sygn. ołówkiem pod kompozycją i w obrębie kompozycji.
Tyt. z: Nalepki na listy : 10 oryginalnych ksylografij / Kazimierz Wiszniewski ; przedm. Tadeusza Lesznera. - Amsterdam, 1951.
Graf. dwubarwna czarno-biała.
Rok wykonania nalepki: 1951.
Wymiary grafiki z podłożem: 8,2x5,5 cm.